Villányi László

mérnök - informatikus

Fodrászmesterek bevonásával kitaláltam egy egyedülálló összefüggés rendszert a hajvágásról, és egy erre alapozott vadonatúj képzési módszert.
Talán csodálkozol, hogy miért csinál egy mérnök ilyet?
Azért, mert a hajvágást a világ egyik legnagyszerűbb dolgának tartom, amivel nagyon rövid idő alatt nagyon nagy jót lehet tenni az emberekkel.
Az az álmom, hogy mindenki, aki hajat vág – függetlenül attól, hogy hol és milyen árkategóriában dolgozik –, képes legyen bárkinek önbizalmat adni egy tökéletes, a vendéghez illő frizurával. Sikeressé tenni, felemelni még a csalódottakat, a szomorúakat, az elkeseredetteket is.
Az általam kifejlesztett, mérnöki logikán és geometriai megközelítésen alapuló rendszer – amit több száz frizura tanulmányozásával fejlesztettem ki – Téged is képessé tesz erre.
Kinek jó tehát az általam kitalált innováció?
Első sorban a vendégeknek. Őket emeli fel, őket teszi szebbé, az ő életüket varázsolja napfényesebbé a tökéletes, személyre szabott frizura.
És persze jó a fodrászoknak, mert megértik a minden frizurában fellelhető logikát, geometriai összefüggéseket. Emiatt gyorsabban tudnak professzionális frizurákat készíteni. Bármilyen formát le tudnak vágni, és a vendéghez illőre tudják alakítani – akár a legújabb trendeket is –, anélkül, hogy előzetesen meg kellene mutatni nekik a vágás menetét, az éppen aktuális trend szerinti hajvágást.
Miért merem mindezt állítani?
Azért, mert személyesen teszteltem a rendszert. A módszeremmel – négy éven át, élő előadások, képzések keretében – százakat tanítottam: kezdőket, kiváló fodrászokat, és sok-sok fodrász oktatót is. Mindannyian egybehangzóan állították, hogy a rendszer forradalmian új, egyedülálló a világon.
Ebbe a módszerbe avatlak be a Hajvágó Fiesztán!