Kiss Krisztina

Ködmön Könyvelőiroda Kft.

ködmönné-2

Kiss Krisztina vagyok, a Ködmön Könyvelőiroda Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Immár 25 éve foglalkozom a számok világával, a könyvvitel, pénzügy, munkaügy és számvitel rejtelmeivel.
16. éve a saját vállalkozásban. Amire azért vagyok végtelenül büszke, mert Magyarországon a vállalkozások átlag életkora kevesebb, mint 10 év.
Főleg igaz ez, a 10 fős létszám alatti vállalkozások esetében
Az elmúlt évtizedekben kiemelt figyelmet fordítottam a tudásom folyamatos fejlesztésére, aminek köszönhetően ma már tudatosan irányítom az Irodámat.
Fontosnak éreztem a szakmai fejlődésem mellett, azt, hogy más szakterületeken belül is új információkat, észjárásokat, gondolkodásmódokat sajátítsak el.
3 éve tanulok Pongor – Juhász Attila mentoromnál, elvégeztem a Marketing Egyetemet, részt vettem több alkalommal az Évindító Célkitűző Edzőtáborában és jelenleg a Marketing Megvalósító Klub résztvevője vagyok.
Ebben a csapatban ismertem meg Dr. Pető Bencét, akinek a munkássága, gondolkodása szintén nagyon megragadott és a közelmúltban az általa indított Bestseller Szakértői Programba is beneveztem.
Szakmai mentoromnak Böröczkyné Verebélyi Zsuzsát választottam, – az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke – akinek az Adónavigátor Mesterkurzusát 3. éve végzem.
Célom, hogy az általam megszerzett tudást a magyar mikró-, és kisvállalkozók minél nagyobb körének átadjam és megmutassam, hogy igenis lehet itthon sikeres, becsületesen adózó vállalkozóként boldogan élni.